LÖRDAG




Colin Nutley´s Angel med Katta igår var jätte mysigt och filmen var bra ( trots dom dåliga recentionerna), jag tänkte lite på Marilyn Monroe när jag såg den? Aahhh vad jag älskar henne, världens snyggaste tjej,eller hur?! Efter filmen blev det cheesebrugare och sen in till Sandviken där Kattas resultatpolare hade en liten fest som vi hängde på en stund innan vi körde hemma alla fyllon och sjöng Mr Brightside, för Liisa;) Jag har bevis!

Min skönhetssömn ;) blev avbruten av ett Kattie som skulle till IKEA köket och jobba. Själv åkte jag till Karl, Juice och deras helgalna katter, tillslut fick vi nog och åkte hem för påskmiddag och tio kg godis förmycket med släkten. Packade ihop mina prylar på nytt inför kvällen och slängde mig på tåget till falun, återförenad med dalahästarna.
Massor av fest väntar. Taggad? of course my horse!

Vad ska ni göra ikväll?


  image240  image241

lika som bär, öööp nästan? ;)




                                                                                                                                                                                     ...



såhärsågjagutigår




image234



   image235  image237  image236


image238


självpics från igår, sånna är jag bra på haha. Sen på mig och hönan;)


                                                                                                                                                                        ...





 

Långfredag



D
agen efter och kvällen var så tok rolig och träffade alla som jag inte hade sett på år och dar:D
Shakade häcken och njöt av dunket i öronen och att ha allt härligt folk omkring mig som jag inte kommer att få se på mycket länge nu när jag ska överge övre delen av vårat avlånga land, trist men i love it!

Först var det förfest hos pantzare med en hel del kända ansikten hönan och jossan var där, det var roligt men det blev som sagt bättre och bättre juh längre in på kvällen vi kom. Träffade några Stockholmare som måste undrat vart dom hade hamnat, men dom vekade gilla läget och dansade precis som jag loss!

Idag har jag träffat mina släktingar och deras underbart söta barn som kom på besök från Uppsala. Mammafamiljen kom och det blev lunch med mycket sås och det finns det två som älskar;) Oliver tjatade att få åka hem och det gjorde vi, nu tjatar han igen för nu vill han titta på dom små gula kycklingarna i skyltfönstret, så söta!

Bio med Katta ikväll, angel den verkar bra!:) Bilder från igår kommer lite senare, har inte vågat tittat på dom;)

Puss


                                                                                                                                                                                        ...


Taggad



sjukt taggad & har höga förväntningar.. feschtis!




image231



                                                                                                Vi ses i dimman! ...
















PARTY PARTY



N
u är det bråttom! Ska iväg till hofors på folkan, hoppas kvällen blir oförglömlig?;) Men det kan den inte bli om jag inte styr mig själv först, för just nu är jag mer naken än påklädd och borde göra någonting åt mitt hår! Saknar Liisa och Katta dagar som en sån här festdag, ingen fest utan dom? shape up!

Idag har jag försökt tagit mig in på banken för att uträtta ärenden men det gick inte när det var stängt, vart e vi påväg?!;) Så jag mötte upp marcuskusin för fika hos våran faster och vi stod för rulltårtan och muffinsarna,
mumsi och jätte mysigt!

Varför ska tjejen med lägenheten (som jag bara måste ha) vara så seg på att svara efter mina mail?!




image230


Perfekta trion!



...

makaron?



Väl hemma efter en lång resa så erbjöd jag mig att hjälpa till lite för jag visste att det var lite tid över för familjen stressad eller snarare mammastressad men det var bara roligt att kunna hjälpa till. Bara dom inte blir för bekväma med det;)

Har lagat älgfärsbiffar, hängt på mammas jobb så jag får en skymt av henne, hämtat lillen på dagis, handlat mat och för några timmar sen kom jag hem från yog träningen som jag var på med min kära mamma. Lizzan (stavas hon så?) håller i det, grymt bra!

Så himla skönt och jag är så pinsamt stel så nu är det dags att börja stretcha så hela yogagruppen slipper skratta sig redlösa eller bara att jag inte fastnar i "makaronnställningen" igen hahah.

och nu laddar jag mest för fest imorrn, måste fundera ut nått så jag slipper gå naken. Men vad?:)




image229


är det där jag?;)



                                                                                                                                                           ...







att åka tåg

   

Stressig morgon som det alltid är när jag ska hem, med värdens tungaste tio tons väska tog jag mig på sekunden in på tåget. puuh.

Det jobbigaste som finns är när man är trött att man knappt orkar rycka ner tangenterna, sitter på ett tåg utan mat / frukost och har publik från andra sidan bordet av ett gammlat par. Dom måste vinna pris i årets stirrare eller bara höja tittarsiffrorna tre dubbelt. Bitter neeej jag är bara glad för eran skull grattis!

Glömmer allt med tiesto i öronen och tänker på min kommande vecka. Jag tror den blir härlig, underbar, roligt, galen och allt man kan tänka sig. Har lite planer och jag kan knappt vänta tills dom blir verklighet!

Något som slår allt just nu är samtalet till Liisa i Australien på 25 minuter ( det är jag får stå för hela samtalet, känns hårt men värt som fan). Klockan var 00:00 när jag ringde och då var klockan 09:00 hos henne, det var inte meningen att väcka dig men som sagt det var det värt.:D.. Många ord att utbyta, visste knappt vart man skulle börja och när vi väl fått upp farten kom man att tänka på nästa räkning.

Det här ska jag snacka med comviq om, varför måste det vara dyrt för?!
Saknar henne iallafall och fy fan vad hon är älskad! Om det hade varit en vanlig vecka som jag åker hem så visste jag precis hur mina dagar skulle se ut, men utan dig blir det inte en vanlig vecka. Du fattas!




image228





fy mig




Träffade M:et för lunch, tacos har blivit lite av en traditon för oss två nam nam.  Hur kan man inte se fram emot att åka till Indien, det är nog bara en madde som kan lyckas med nått så omöjligt?

Hennes syn på Torsåker är underbar, hon tror att vi springer runt som dom i  " lille huset på prärien " och går upp klockan 4 på morgonen för att mjölk korna, männsikan kan inte ha lämnat Stockholms gränser? hahaha
Nu får jag inte se henne ansikte på läääänge och det känns hårt som på en banan båt!

Efter det drog jag till söder där jag hittade en svart body, ett enkelt linne rosa färgat linne, LOVE IT.. FY mig!




image224




image227

mitt inköp från carlings igår


image225

body från från amarican apparel, är väldigt lik mitt fodal bakifrån:)


   
                                                                                                                                              ...






whisky lullaby



När jag hör den här tänker jag på påsken hos Ida Bentzlin förra året.. Jag älskar låten, helt underbar!


http://www.youtube.com/watch?v=dYub1neLZmA



image222

Brad Paisley

                                                                                                                                           ...



TISDAG



Fullspäckad dag. Packa, träna och sen ska jag möta upp Madde för en sista fika innan hon åker till goa i Indien i två veckor och då har jag nästan hunnit lära mig prata flytande Danska?^^ Du måste komma ner och hälsa på sötnos!

Kan inte hålla mig borta från Söder där American apparels affär finns, mumsi! Där kan ni hitta mig i eftermiddag;)




image221


...




Pillow fight



Metro idag -



image220




Kuddkriget i stan hade varit galet, skönt att tappa kontrollen? ;)




                                                                                                                                                       ...



Oboy tröstsläckare



Efter mötet och avslöjadet om mina planer på jobbet så mötte jag upp Sofie och sen tog vi en shopping sväng på stan, hittade en svart ur söt klänning på carling (lägger upp en bild sen). Gör allt för att inte deppa ner mig för att jag inte hittar någon lägenhet, men men nu blir till att tröst dricka Oboy mummsi!



image218



                                                                                                                                                                                     ...




#?@!# hjälp



J
ag kom nästan inte upp idag men med lite hjälp så är jag på benen idag med, tack Sofie:) Det är viktiga saker som händer idag, så måste ge mig av i tid speciellt när jag inte hittar i den här stan.

Panik
fick inte lägenheten av olika själ, den var verkligen perfekt iiiiihh! #?@!% Nu måste jag skynda mig nu är det bråttom med allt, varför ska jag ha sån otur hela tiden. Är det meningen att jag ska till Malmö kan man undra?





image217





                                                                                                                                                                                ...



gaaaah



Om mina planer för flytten håller i sig så kommer jag (som jag sagt tidigare) att åka hem nu i veckan med lite saker för att säga hej hej på ett tag till familjen, men kom precis på att det faktiskt är påskkärringstider och att mina pappa och min låtsas mamma är i stugan i fjällen hela veckan. Så dom får man inte se på lääääänge, hoppas resten är hemma?

Varför kan ingenting klaffa? depp depp.



                                                                                                                                                                ...




SÖNDAG




Bröllopet igår var top, fast segt. Brudparet klaffade och allt var så fint, jag kanske hade varit på lite bättre humör om inte mina fötter var som små stumpar i slutet haha. Kamälen stod utanför med manligt sällskap när jag kom ut ifrån huset och var snäppet värre än salongberusad, HON STOD BARFOTA i en stentrappa klockan 04:00 ;)

Underbara söndag! Så himla skönt att vara ledig efter några hårda dagar fyllda med jobb. Vaknade av att Sofie var kass, stackarn haha, själv älskade jag att jag inte var bakis och mölade i mig godis som frukost.
S:et blev hämtad och jag åkte till Ikea med hjälp av Agneta. Efter lång väntan i kylan kom vi fram. Hittade en super skön säng efter eget recept, nu är det bara att ringa ner till malmö och betälla. Hoppas bara jag får lägenheten nu bara!

Ska snart filmen Casanova med Heath ledger (HETING), filmen jag såg med en speciell en gång som jag vet kommer få många tankar att snurra, men vad gör det när minnerna är bra!

Efter det Yoga, börja packa mina väskor med saker som jag inte kan flytta med mig nere till mitt nya hem. Väskorna ska jag ta med mig hem till Torsåker i veckan, sista gången jag kommer vara på hemmaplan på flera månder.
Allt känns overkligt , härligt, skoj, är fylld av förväntningar men samtidigt en utmaning att vara så långt ifrån familjen och under så lång tid på egen hand. Jag klarar mig,det gör jag alltid?




image215



                     image216 image213




                                                                                                                                                                               ...

LÖRDAG

Tjenareitalienare!


Kråka, jag?! JA faktiskt, jag låter som en hel hostande kråka och det blev inte bättre inatt när en gäst tappat bort en väska och jag skulle så snällt hjälpa henne hitta den. Vi försökte överösta den höga musiken med våra röster och innan vi hittade väskjäveln så hann jag få whiskyröst big time. Fick en utskällning av hennes väninna också, det var mitt fel att väskan var borta fast jag inte ens hade sett den, kärring! Det var samma företag i förrgår som igår fast inte samma gäster;). Inte lika bra ordnat men det var betydligt mycket roligare musik igår..

Jag tänkte ta och springa idag men jag har så himla ont i fötterna och jag tror inte att dom pallar att först springa med, promenera till jobbet och sen jobba 11 timmar. Så därför blir det yoga här hemma istället;)

Bröllopsdag och det blir nog en kanondag på jobbet, många fulla som vill ha mig på dansgolvet och apor men annars brukar det vara roliga bröllop i huset!
Sofie, jag och hennes vänner skulle ut ikväll men eftersom att jag inte slutar fören krogen faktiskt stänger så får tjejen från landet sova här, om hon inte hittar nått ragg på krogen? haha.

Jag starkt ogillar dina anklagelser, du är helt körd i huvudet när du är full och jag fattar inte vart du får allting ifrån bögjävel!?

Shape up Klaara, nu måste jag styra mitt liv!




image211




...








obeskrivligt stel


Att jag joggade häromdagen har satt sina spår och igår började det känns, mycket. Jag har världens träningsvärk!

Dom första timmarn när vi sprang runt med plättar, sylt, grädde, mjölkkannor till 180 personer och blivit fotade av tidningar och varit med emellan åt på tv så var min kropp död. Wiehoo en timmes rast när jag inte ens ansträngde mig att ta mig från huset, utan satte mig i peronalmatsalen och läste "Gossip girl" och väntade på mat ( det blev plättar haha).

Nya tag och nu var det istället 150 per som skulle bli mättade och dom hade fribar (för er som inte förstår är det drickhurmycketduorkar kväll). Mycket spring när alla blir sjukt giriga!

En bra arangerad fest med chokladfontän med färska frukter i början och till slutet satte arrangörerna upp en godishylla (ni vet en sån i godisaffärer) och det godis bärget lämnade dom till oss så jag har mycket lördagsgodis nu haha;)

HEM efter 14 timmar med min nyfunna vän, godispåsen. Min kropp var precis som idag obeskrivligt stel att jag stapplar mig fram som ozzy osbourne. Dohh! Jobbar kväll så innan de. Lunch och "andra chansen", mys. Kram!




 image209  image207  image208




image210


på flyget till Köpenhamn




                                                                                                                                              ...




morgon & pannkaksrace



Med Grötfrukost och välling i magen ska jag promenara till jobbet ( busskortet är slut, huuu) och sen får jag kankse jobba långpanna idag (12 timmar), nu på morgonen blir det någon tävling med massa små barn som ska laga sina egna pannkakor ( hur kommer det att gå;P) . Jag vet inte om tv skulle vara inblandad, annars kan juh kolla in mig som säkert är halv dränkt i grädde och drottningsylt haha. wish me luck ;)



                                                                                                                                                                         ...



BRA SKIT


En bra tv kväll ikväll, först -


Vänner, Rent hus / Det okända, America´s next top model, & en hett avslut med Fråga Olle!
Vilket program är din favorit?




   
image206




image205



                                                                                                                                        ...












Har jag någon chans?





image203



Så här vig ska jag vara nä jag blir gammal, lika brun lika vig men mycket mycket snyggare!! haha
Jag sprang iallafall mina trettio min, jag är trött och det här var bara början.



                                                                                                                                                 ...




beach 2008



Nu ska jag komma igång med min kropp inför beach 2008 och för att hålla igång. Därför börjar jag min dag med en hurtig springtur, får väl se vad jag pallar men jag ska försöka springa mer att gå. Min rygg är kass så det måste bli ändring!


                                                                                                                                                                                  ...




HEMMAPLAN


Tjohoo!

ÄR hemmaplan och att vara här i tryggheten och inte mitt i ett halvt oförståligt språk känns great!
Känns skönt att vara tillbaka på blå/gul mark även om det inte är någoting här som jag har saknat här i Sthlm förutom Sofie och Alex:) Fördelen i sverige är  att man kan ha rakt hår när man vill ha det, i Danmark går det nästan inte att ha annat än lockigt när det är som en hel fucking skö i luften!

Jag har faktiskt undrat hur Danskarna får till frippan varje dag, någon som vet?;)

Bilder får ni senare, så håll koll..



                                                                                                                                                                                  ...



HUKS FLUKS mitt nya jobb



JAG HAR FÅTT JOBB mitt i Köpenhamn på ett ställe som heter HUKS FLUKS. Jag kan börja så snart jag har flyttat ner och det kommer nog inte dröja länge. Kan knappt vänta!! Folket där verkar astrevliga och många av dom är i min egen ålder. Det känns lättande att det jobbiga är över!;D

På -  www.huksfluks.dk .... hittar ni restaurangen, lite bilder på sidan men det är ändå MITT nya jobb, wiehoo!




image202




                                                                                                                                           ...




en trøtt svensk!



Jag ær trøtt som en dansk så jag ska snart sova så jag orkar med min sista dag. Jag och Jessika ska ut och leta jobb i Køpenhamn imorrn, møta någon chef och sen blir det kankse lite shopping;) Om någon snæll vill ge mig ett jobb och någonstanns att bo så skulle jag inte tveka att flytta øver en dag, ingenting kan stoppa mig nu..

Sov søtt, Puss



                                                                                                                                                                     ...

vilse i Köpenhamn




Hela min kropp är helt utan funktion efter dagens insatser;)  Tidigare idag tog jag metron (tunnelbanan) in till Köpenhamn, nice och började med ströget. Efter en hel del letande med karta efter Jessikas skola, så insåg jag att jag hade gått vilse och inte lite vilse heller. Min händer var helt stela av blåsten och jag fixade skavsår under fötterna, jag gick ströget sammanlagt fyra gånger och efter fyra och en halv timmars promenad hittade jag där jäkla skolan.
Jag som tyckte att det kändes jobbigt att åka till hundested idag igen men oohh vad skönt att få åka bil i en timme efter mina äventyr i Köpenhamn city!!

Här är det småkallt, blåsigt och det jobbigaste med danmark är den fuktiga luften, håret var rakt tidigare idag och nu är det lockigt haha.

jag längtar redan tillbaka..



                                                                                                                                                                                  ...





flygresan




Flygresan gick jätte bra trots att jag letade på fel terminal några gånger men det löste sig när jag sprungit runt hela arlanda haha. Checkade in och sen kom det jag gruvade mig mest för,  den där jobbiga "visiteringen"!  Jag kom igenom efter att jag hade tagit av mig mer än vad jag hade på mig från början, för jeiise vad jag pep!

Kändes så skönt att lyfta och också landa och känna att man faktiskt klarar av att flyga själv, trots att det bara var till Danmark;) Jag delade samma plan som min pappas gamla kollega också, det var lite roligt. Synd att det bara var jag som kände igen honom, men inte han mig.

Nu sitter jag i bilen tillsammans Jessika som är så himla söt och cool som få! Vi har varit och hälsa på en släkting en bit utanför Köpenhamn och nu är vi påväg tillbaka in till stan, där det blir nya uppdrag. Men det är en hemlighet;)

Lägger in lite bilder sen resan sen också, här är några kassa jag tog med mobilen.



       image200   image201


Där hade jag snart hela himlen nästan för mig själv och när man inte har köpt någon ipod än så får man nöja sig med en stor påse godis, tjockis men mummsi och gossip girl;)



                                                                                                                                  ...



Stockholm vs Danmark / Köpenhamn


HEJ!


Nu sitter man här och taggar inför resan som börjar om 30 min!:D
Var inte en ledig stund igår att ta det lugnt så därför ingen uppdatering, utan tvättade massor + alla ytterkläder, ut med alla saker i rummet och tog i med hårdhandskarna, tvättade fönster, tog en promenad på söder + ärenden i city.

Efter det så mötte jag Sofie och då gick vi och köpte allt för en perfekt myskväll, godis i MÄNGDER, pizza och hyrde filmen " Djävulen bär Prada", har sett den förut men love love. Den är lite wannabe "Ugly Betty" eller bara tvärtom?:) Även om filmen är kanon hade vi mer att prata om än vad filmen gav oss, sån himla underbar tjej! Något som inte var likt mig är att jag inte packade fören kl 00.00 med noll framförhållning, annars brukar jag packa en vecka före och inte ha några kläder att skydda min kropp med under den veckan haha. Men det gick och det gick till och med bra att göra såhär med!

Är trött som en padda idag efter fyra timmars sömn (vi delade 90 säng) innan jag var tvungen att följa med Sofie till bussen eftersom att hon jobbar extra på bageriet och i lagret på NK och ska vara på plats kl 06.00. Vi var så trötta att bussarna åkte förbi oss vart vi än gick så tillslut så blev det taxi för lilla S, hoppas nu bara att hon får en kanon dag nu! Själv lämnade jag filmen, återvände till min säng och la datorn på magen men efter ett tag så insåg jag att jag faktiskt borde försöka somna om och det var sköööönt!

Jag är så himla förväntansfull inför allt som kommer att hända idag, som jag inte ens skulle kunna drömma om att det faktiskt skulle hända. Min släktning Jessika ska ta hand om mig den här helgen, hon pratar snabbt, det gör jag med, hon pratar danska och jag svenska fan hur ska det här gå!? Jag har med mig lexikon haha.

Nuu måste jag fixa frippan och efter det mot arlanda, iiiiihhhhh! wish me luck;)

TA TAAA! Puss



                                                                                                                                                                                  ...


hård dag


En dag full av bokningar, först tre sällskap som åt lunch i entresolen, sen 60 pers i matsalen på lunch och blev uppkörd upp till entresolen igen för att börja fixa inför Martini´s presskonferans.Dom berättade om deras nya smak,den var riktigt fräsch ihop med mynta! Så ny att den inte ens har börjat säljas på systemet än, whiiie!
Sen tapas / mingel, efter det äntligen uppduk så att jag fick gå hem, träffade Sofie idag med. Så söööt!

När kvinnor är med barn är det väldigt indivduellt som ni vet vad dom äter och inte. Vissa vågar inte äta lax från östersjön, att inte våga äta ost för att det kan vara skadligt för barnet. MEN att dricka Martini höggravid är inte okej enligt mig eller vad tycker du?

Har äntligen min träningsvärk som jag har väntat på haha så ikväll blir det till att ta det lugnt framför Du är vad du äter;)

TATAAA!




                 image197  image198


Man såg mig såhär idag


image199


fast känner mig såhär, TRÖTT




                                                                                                                                           ...






GOD MORGON, GOD MORGON!!



AAAAAAAAAAAAA
lldels för tidig morgon enligt mig och här sitter jag ändå rätt mätt och ny vaken för en ny dag på jobbet. Känns bra känns bra. HInner juh nästan glömma vad jag jobba med när det är såhär långa hopp emellan varje arbetstillfälle. Skit säsong, så nu är Danmark den enda utvägen och säkert en asskön också;)




                                                                                                                                                                               ...


en snygg granne



Jag har Anna sahlin (hon i Alla vi barn i bullerbyn) som granne, de ni haha.
Hon blir snyggare och snyggare med åren och har en underbart söt dotter!
Undrar om familjen Sahline skulle gilla om jag införde grannfika, såhär grannar emellan?;)




   image196    image195


         

                                                                                                                                                          ...






lortgris



Såg Rent Hus på Tv 4, hur kan folk leva sådär ofräscht, med småkryp överallt!
Skönt att se när det änligen blir rent och snyggt igen. Tittar på America´s next top model nu, dom är fräscha;)


image193

Tyra är så söt,eller hur?



...




SÖDERMALM <3




Solen lyser upp dagarna för fullt och jag klagar inte. Drog därför med mig A:et på en promenad i nästan 4 timmar och han visade mig allt som var viktigt att se i stan. Rålisparken över den höööga bron och på andra sidan väntade min nya kärlek SÖDER, dom bästa affärerna, dom mysigaste gatorna och det skönaste folket. Vill flytta dit nu på en gång<3

Jag hittade även berget som jag har letat efter så länge, ni vet det som är med i "Svensson svensson" när dom flyttar till Sthlm, då sitter hela familjen på ett berg i början av filmen med utsikt över hela stan. Skit fint, synd bara att det var iskallt ute idag och jag som alltid väljer dom varmaste kläderna höll på att frysa fast haha.

Inne på Monki stod jag och gjorde exakt samma sak i 10 - 15 min och valde vilken som var den snyggaste plånboken i samma modell, i samma färg, alla var exakt likadana. Så typiskt mig, men någon kunde se lite annorlunda ut och den skulle vara perfekt. Hittade den och nu får jag verkligen inte gå i närheten av stan på ett tag, gaaaah.

Biljetterna är fixade och jag åker på lördag, jag är taggad och har jätte mycket att uträtta innan jag sätter mig på det där flyget!




image190 


 
 
image192


SÖT VA?!


                                                                                                                                  ...



when you where young



H
emma nu efter middagen Alex lagade till mig, kanon mat och speciellt tillagat så att inte allergierna skulle strejka. Roligt att äntligen få veta hur hans mat smakar när bara har fått ätit med ögat på jobbet innan haha. Det blev film, programmet Pjamas (om ni inte har så se det! Jag dör nästan när jag tittar på det, haha) vin, stora oliver och vitlöks salami,nammi nam nam.. Det känns great i huvet efter en halv flarra vin ändå,
vilket jag inte trodde;)

Han måste lätt vara min bästa Sthlm killkompis.. Natti natti!




image189



                  
                                                                                                                                          ...





en stålande dag!




UNDERBAR
dag! Min dag började med ett mess av älsklingen på andra sidan jorden, klockan 11.00 och inte det inte dåligt pinkat av en trähäst haha.
Rummet var ljust trots persiennen, drog upp dom och solen verkligen strålade idag!:D
Fick världens energi rus så jag tog en 3 och en halvtimmes promenad/ joggingtur från mina gata i vasastan,genom stan och runt Djurgården och jag visste inte hur långt det var, men det kändes som en mil MINST. Aldrig igen!
Nästa gång måste jag ha med mig en guide som kan tipsa mig om dom bästa genvägar haha.

Gick förbi massor av fancyiga hus (i guess) där det stod stora skyltar på stängslet BEVAKAS MED HUND, det fick mig nästa att hoppa över och kolla om det verkligen kom en stor dreglande hund som ville bita av mig foten eller om det var falskt alarm, det kanske var tur att jag lät bli? Hittade lite vårtecken också, eller massor. Det var blommor överallt längst ute på Djurgårdens yttersta spets ( där jag och Lisa var i sommars efter kaknästornet, minnen<3).

Efter min underbara promenix gick jag till Operakällaren och hämtade lite saker och just då kom dagens solstråle (av männsklig form) och hoppade på mig, glad blev jag så jag stod i kondis i en timme. Där vi (jag,Sofie och Nisse) prata tjejsnack och jag fick smaka på Sofies choklad mousse, mummsi;) Längtar redan till på Fredag!!
Med tips från Nisse tog jag mig tillslut till en blommsteraffär så jag kunde köpa jord till min stackars perlagon, nu jäklar!

Biljetterna SKA fixas idag! TATAAAAA



                          image186   image187

Morgonen, i sängen med solen


image188


KROKUS;)



                                                                                                                                                            ...



natt till tisdag och vaken är jag


En bra dag men ska snart sova så jag kan börja dagen med en lång promenad imorrn.Får se hur det går? haha.
Har kikat på biljetter till Köpenhamn idag men det där är svårt att hitta några som klaffar med hämtning vid Kastrup och sen blir det för sen ankomst till Stockholm på tisdag. Om jag tar flyget några timmar före så får jag lägga på 300 på biljetten. HJÄLP!

Jag vill hinna vara där så länge som möjligt, jag vill åka nu på en gång och jag önskar jag kunde få höra Liisas röst nu, hon saknas mig!



image185



                                                                                                                                                      ...




Parnevik & Jag





image184



Jag & Jesper Parnevik på scandinavien masters, en härlig kille det där ;) Jag saknar sommaren!!



                                                                                                                                              ...



iihh



Här blir inte många barn gjorda, shape up!


                                                                                                                                                                               ...

en dag ska jag också sova en tredjedel av mitt liv



V
aken, fast tre timmar senare än vad det var tänkt, sova kan man göra när man är gammal! Vet ni att man sover bort en tredjedel av sitt liv, otroligt men sant! Där får jag skärpa mig och leva livet istället för att slagga;)

Idag blir det en damma/möblera, sköta om mig, kika i affärer, beställa biljetter dag!
Känns bra, så let´s do it! Taatata!


image183




                                                                                                                   ...




SWEET DREAMS




Kom precis hem från en björngustavssonpjamasgordonramsey kväll med alex. Det var mycket snack och många konstiga miner innan jag kom på att sängen väntade här hemma, men så var man där ingen. SKIT.. Sov gott!



image182


            
                                                                                                                                           ...



effektiv


Effektiva Klaara här, städat bort massa papper, har satt in gamla räkningar i pärmar och städat massor!
Tappar nästan hakan själv men, man är juh inte slapp:P
Ska snart äta sen, "livet enligt köping", promenad med Alex och sen titta på Grodon Ramsey. Han är så ärlig,rolig och otäck på samma gång eller vad säger du? haha.. Min rygg gör massa ont, måste börja träna den nu!



image181


   
                                                                                                                               ...



vridna nätter



Börjar falla in i mina dåliga sov vanor igen, ajjsing! måste skärpa mig eftersom att jag kom i säng 05.30.
Jag är glad att inte att mamma är var den som ringde och väckte mig nyss, för då har jag nog inte haft någon hörsel och kanske inget öra kvar heller. Hon är så nervös att hon kommer att lira av världens utskällning för att jag vridet mitt liv lite snett (sömnen). I två månader har det varit såhär och det betyder inte att det måste bli en livstids grej?

Idag blir det en lång promenad,yoga, städa och kanske titta på någon film?




image180


Jag saknar den här favoriten


                                                                                                                                              ...






empty



Jag älskar att Linda bengtzing gick vidare på melodifestivalen, tänker på bästa LISA då <3




image179


VI



Dagens låt - for reasons unknown - the killers, för Liisa..



                                                                                                                                     ...




ett regnigt sthlm



Har varit ute i ett blött sthlm i fem timmar, verkligen iskallt ute och regn på det. Hela mina var som russin när jag kom in,börjar äntligen tia nu fram för kärleksfilm på tv;)

Jag klarade en hel dag på stan utan att shoppa någonting, otroligt men det var svårt att låta bli.
Jossan hittade inte heller någonting,fast hon har pengar till skillnad från mig. Hur lyckas hon?  Måste varit för hennes lillasyster är lite ego som inte lät henne titta på någonting annat än det hon ville. Tacolunch i kungshallen där jag fick en halv kebab över mig av en liten kille, så hela jag var ett stort spår av kebabsås
Skit irriterande och äckligt!

Nu tillbaka till filmen..



                                                                                                                                                                                  ...

hjälp på traven


goooood morgon! eller middag?

Sovit ut och skööööönt som satan! Igår var en rätt seg kväll men med några snyggingar omkring. Mina manliga väninnor var som galana haha. Stanna med två kollegor och stängde, blev så pass sent att jag inte hann åka på den där festen igår. Man får ingen större lust heller när man jobbar med folk som redan är på fest och partar som fan och slänger flaskor omkring sig och spiller som jag får ta reda på. Så jag åt pratade äntligen med Alex igen som var natt kock i café köket och sen rummlade hemåt och somnade nästan på datorn. Helt slut körd!

Nu är Jossan och hennes syrra i stan så jag ska ner och hjälpa dom lite på traven när jag nyss fick höra att dom var assura när dom inte hittar nått i den här stan! haha... Tataaaaa!




...

salongsberusad


Är äntligen avklarat mina 11,5 timme, det är skönt att vara hemma,det känns underbart att få sova snart, men det känns trisst att inte få jobba på sex dagar. Det finns inget jobb för någon i hela fucking huset typ!

Sammanfattar kvällen imorrn, för nu är jag som sagt trött och lite salongsberusad av cavan (spansk skumpa) som en kollega bjöd mig på haha. mummsi!

Dröm sött!


                                                                                                                                     ...



RSS 2.0