american apparel & freebra


Jihooo nu har jag äntligen skickat efter klänningen från American Apparel - double U-Neck dress, U - ringning i ryggen,svart och snygg. Sen en bh från Freebra - strapless bra light som tror jag är en grym,utan band ingenting! Kan det bli bätttre?
(Tvungen att komma på nått som får tankarna att lätta..)

Från och med nu får jag leva på nudlar och gröt resten av månaden nam nam.. Har spenderat alldels för mycket under månaden som varit, (får min lön varje tionde, blir inte gröt så många dagar som tur är).

Är inte sånt stort bok fan, men var in till stan idag och där hittade jag på den första boken av serien Gossip girl,verkar juh så sjukt bra att jag inte kunde låta bli! Den ska tydligen inte vara likadan som i serien,vi får väl se?




       image21          image22




image23



                                                                                                                                                                   ...



stressigt bakom luggen



Jag hittar nog ingenting som gick som jag jag ville i min start på dagen?

Till en början försov jag mig så vakande 07:35 och då skulle jag ha varit på jobbet för fem min sen,
jobbet ringde och ville ha mig på plats om tjugo min ( 8:00 ) och i vanliga fall tar det tjugo min att åka inräknad ombytning på jobbet men just då hade jag knappt tagit mig ur sängen och rusade ut genom dörren när det var en kvart kvar,
GAAH,
ringde taxi men ingen av samtalen gick att kopplas? Jag kom på varför när jag försökte ringa upp mamma för att börja klaga på min dåliga start. Ringtaket på mobilen var uppnått ,
höjde,
ringde chefen för att berätta att jag inte kunde komma då jag hade lovat,då var det något nytt fel på linjen.
Bytte om och när jag äntligen såg ljuset när jag skulle stänga mitt skåp så hade jag städat bort låset någonstanns och det är många i huset så man vågar inte lämna det utan.
Hittade på det och chefen var lite bitter när jag finaly dökupp;)

Vågar inte dra hela den här novellen för honom,för det låter som en ren udanflykt från att jobba mindre och chilla längre,haha.

Dagen på Operan var strålande som alla andra dagar om man bortser från stressen,körde entresol lunch (nyöppnat så premiär för mig),samtidigt som fixade ihop konferanslokaler och hade han om fyra pers på en annan våning.. Skoj när det händer saker i händelsernas hus! Nu är det dags för mys,tvätta,playa del sol och sköta om mig själv time;)



image17

table four

Ny dag och om mindre än SJU timmar ska jag vara på Operan igen och jag som just kom innanför dörren,gaaah.
Mycket stress och lite sömn!

Trött som bara den tänker jag på laajsaa där borta,hon springer säkert runt och shoppar så hon får skavsår på fötterna OCH i händerna! Är ute i solen så mycket att hon bränner sig,undrar om har har bränt sig i ansiktet ännu?haha. Hoppas facet är bättre snyggo?;)

Ska utnyttja min skönhetsömn och bli lika snygg som Marilyn monroe är,önska mig lycka till! haha
(måste nog sova lite mer än 5,5 timme om jag ska lyckas men?)



image14 image15



smile like you mean it

HEMSKA DAG! det enda som känns kul just nu är Operakällaren där man möter andra bittra som jag kan försöka lysa upp tillvaron för;) Annars känns allt rätt trist, se själva! Regnet öser ner,tankarna förstör mig snart,tvätt tiderna är slut hela tiden så jag har inga kläder att ha på mig snart (är juh van att springa runt naken så,haha) och hon är inte här. Bitter tjej? jag ska försöka bättra mig..

Kankse blir på bättre humör om jag duschar av mig det suriga och efter det tillbaka till jobbet för fullfölja min tio timmars långpanna,CASH!





                                        image12



                                                                                Can you read my mind?






blåjeans

Tankarna,fötterna och musiktexterna smälte ihop på min promenad in till stan, i tre timmar var jag ute eller inne ibland när jag inte kunde låta bli att shoppa;) HITTADE skorna en strl för stor men strunt samma,jag har dom nu..KULattveta?

Gahh vad jag har det tråkigt,speciellt när allt inte går som jag har tänkt och när jag inte får på mig dina blåjeans.. Någonting som var kanon va den nya serien Gossip girl som var helt över mina föväntningar och jag kan knappt vänta till nästa avsnitt om en hel vecka (vet inte hur man laddar ner höhö) och efter det I huvudet på Gynning,love here big time! snyggare / coolare tjej får man leta efter..
Thaimat när jag insåg att att inte skulle hända nått vid spisen och nu sitter jag här och tänker på min cykel och har kommit på att om den inte är lika snygg i verkligheten som på bild. Vill jag fortfarande ha den då? JA klart jag vill;)



/

image15


image13




jag orkar inte slåss,det är bortom min kontroll..




malaysia butterfly

140 lunch i två olika sällskap,alltså en trött och energi lös Klaara och min kropp ser mer ut att vara att ute och gå med mina ben istället för att det är som vanligt,att benen bär runt på övredelen av kroppen..Så därför blir det en lång promenad så jag kan börja lika mig själv igen och för den delen se normal ut när jag går;)

Var in på H&M idag efter jobbet och hittade skorna som jag har varit ute efter i några veckor + att det var i stl 36,men hittade inte på kortet i väskan. ÅHH vad sur jag blir, tänk att ingenting kan klaffa en enda jäkla gång!

BEHAVE som jag och min andra hälft hade gapat i min på varann, om hon var här..saknar dig fröken!




                                                        image13

Liisa på världens största hängbro i malaysia<3

Give me Paul Frank

TJENIS

Vaknade till liv tidigt idag TIO.. I min värld är det jätte tidigt när jag har vänt på dygnet totalt,för jag lyckas vara uppe till fyra nästan varje natt;)
Så annledning till att jag gick upp så "tidigt" var för att jag ska vara på Operakällaren tiiidigt så sjutton imorn..
Bye bye sovmorron tjena arbetslivet!
Var in till sandviken med mamma på en fika idag, mysigt!
Lekte med Oliver som har börjat tycka det är fint med smycken. Han klär rätt fint i mina och mammas gamla armband som vi hade när vi var i samma ålder (3- års åldern) ,ett halsband och får inte glömma nagellacket.
Blev lite oroligt när han frågade mamma om hon har några fina klänningar och skor som han kunde få spana in,söta unge haha..
Hälsade på min faster och efter det rullade tåget mig till stan,känns skönt med lite puls igen.


image18
image19


Jag har hittat den! Cykeln från Paul Frank som jag bara måste ha..SNYGG eller vad säger ni?!;)





aootch


Hahahaha!! Aoootch charlie!


http://www.break.com/index/charlie-bit-me.html

mr bump


Kvällen började med mat och efter ett hårt försök att få styr på mitt hår gav jag upp.håret blev tillslut till en knut och det funka.
Under kvällen var vi sju stycken och det blev musik,guitar hero (har kommit på att det är skit svårt att spela det på fyllan,inte för att jag så himla bra annars heller blev det allt värre,haha) , en hel del skratt,chips och mateus.
In till stan där Etage väntade, helt okej! Vi dansade vilket var as roligt eftersom att det är bland det bästa som finns!

Jag är 166 lång vilket jag tycker är kortkortkort men om man jämför med Faluns tjejer kände jag mig lång för ett ögonblick.Ska inte dra alla över en kant men många var inte högre än två äpplen, eller så var det bara inbilling? gillart.
Dagen har varit sliten och som mest har gått ut på att sova, titta på one tree hill och Jim och priaterna blom..
När jag kom hem väntade tacos,coyote ugly och snart snart sleep!

Förresten kan man kalla sig Mr bump efter ha fått en glasfalska i huvudet? TACK falun jag kommer tillbaka!

- Gör snöänglar, så lägger vi ut dig på you tube?




image9 image10

dalahästar?

TIDIG morgon och en liten korvutflykt med familjen på hemmaplan..
Med oss hade vi engångsgrill,varm oboy och en överlycklig liten lillebror och stämmingen var total när solen var stor och när isen bara var otäck! MYSIGT värre och vilken fart men får upp med sparken (i sweden we cold it a kick,haha) på isen,ramla gjorde jag också så nu har jag ett stort blåmärke på knät. aooch charlie!!
Nu har jag tågit tåget till dalahästarnas hemstad FALUN, fest ikväll och det kommer bli perfekt... Puss



                                          

thoughts

Hon har varit bort i FEM dagar nu, jag vet det är ingenting och jag vet också att det låter fånigt men jag skiter i om det är så. För hon fattas mig och har hon gjort sen första dagen hon försvann iväg med det där planet och jag hatar att jag inte fick säga mitt HEJDÅLIISAJAGÄLSKARDIGGALETMYCKETHJÄRTAT!
men läget är som det är, så det är bara att hålla tummen (om man håller in båda två innbär det otur) att tiden rusar i
väg fortfort?



                              image3




RSS 2.0